Patronul Hotelului Napoca, milionarul Ioan Ghiran, are un copil din flori pe care se luptă să nu-l recunoască. Se teme că pierde AVEREA!

 

Milionarul Ioan Ghiran, patronul Grand Hotel Napoca, a fost dat în judecată de o fostă angajată, cu care a avut o relație timp de 14 ani și cu care are un copil. Ghiran este acuzat de Gina Jeler că nu vrea să îi dea pensie alimentară copilului.

 

Gina Jeler l-a dat prima dată în judecată în ianuarie 2012 pe omul de afaceri, dar a retras cauza după ce milionarul a promis că îi dă bani și îi cumpără copilului un apartament. ”Noi am avut o relație de 14 ani. Eu am lucrat la hotelul Napoca din 1999 ca și contabilă. Anul trecut, în ianuarie, am deschis proces de paternitate pentru că nu a vrut să recunoască băiatul de 7 ani și nici să îi plătească o pensie alimentară. 

 

După câteva luni, mi-a spus să renunță la proces pentru că va fi om cu copilul lui. A zis că își mărită fiica cea mare, pe Roxana Ghiran, și a spus că apoi recunoaște copilul. Asta se întâmpla în septembrie 2012, dar apoi iarăși s-a răzgândit. 

 

L-am dat a doua oară în judecată la finalul anului trecut. Am dus copilul la expertiza ADN și așa s-a stabilit clar că este băiatul lui. Am cerut custodie exclusivă, plata unei pensii alimentare de 2.500 de lei și să îi dea numele lui copilului. 

 

Luni, 9 septembrie, a fost înfățișare la Judecătoria Cluj-Napoca și a spus că nu e de acord să îi dea numele și că pensie alimentară nu poate să plătească la valoarea de 2.500 de lei pentru că este pensionar”, a povestit Gina Jeler.

 

Femeia a povestit că în septembrie 2012, Ioan Ghiran și-a cedat toată averea fiicelor lui, pentru a evita să piardă ceva în urma procesului. ”Acum două luni a intrat în pensie și are pensie de 1.800 de lei pe lună. Avocata lui a spus că îi plătește o pensie alimentară de 400 de lei pe lună, adică 25% din veniturile lui”, a mai spus Gina Jeler. 

 

Clujeanca a lucrat la Hotelul Napoca din 1999 și până în 2006, când a născut. ”Noi am avut o relație din 1999 și până anul trecut. Până când i-am deschis procesul a fost mai bine, după aceea am ajuns târfa Clujului. M-a acuzat că fac totul cu premeditare, că îi vânez averea și că am nevoie să iau bani de la el. Eu vreau să îi plătească copilului banii aceștia, pentru că are dreptul.

 

Mi-a spus când a luat credit 6 milioane de euro pentru a renova hotelul că din acei bani îi va cumpăra și copilului un apartament, dar nu am mai văzut nimic. Au fost numai minciuni. De aceea nu mai renunț la acțiunea judecătorească și vreau să câștig dreptul copilului. 

 

Ioan Ghiran se dă un mare credincios, dar nu este deloc așa. Copilul s-a născut în 2006. Eu eram atunci într-o relație si stăteam cu cineva. I-am spus lui Ghiran că sunt însărcinată și mi-a spus că e mare responsabilitate un copil. Când am născut m-a lăsat în pace. În 2007 eram deja singură cu copilul, iar el mă cauta cam de doua ori la 6 luni. 

 

Am avut și un mare scandal cu nevastă-sa la hotel, tot atunci. M-a dat afară pentru că a auzit de relația noastră și nu am mai putut lucra la Napoca. Din 2007 și până acum m-a tot mințit că recunoaște copilul și nu a mai făcut-o, deși noi avem în continuare o relație”, a mai spus Gina Jeler.

 

Ea se întâlnea pe ascuns cu milionarul Ioan Ghiran într-un apartament din Piața Mihai Viteazu, care aparținea unui prieten de-al omului de afaceri. ”Avem un apartament închiriat de el, în blocul cu fostul Cinema Republica. Acolo ne întâlneam. Relația a continuat și după ce am avut copilul până în 2012, când am deschis procesul. Îmi tot promitea că se va achita de obligații, că el este un om evlavios. Am avut în 2012 și o ședință de mediere unde mi-a spus: ”Cum crezi tu că mai pot să intru eu în biserică și să pun mâna pe sfânta cruce când știu că copilul ăla e al meu și eu nu îl ajut!”. M-au șocat vorbele lui, dar se vede că poate intra în biserică liniștit, pentru că acum vrea să îi dea pensie alimentară de 400 de lei pe lună”, a relatat femeia.

 

Gina Jeler este acum în șomaj, fiind dată afară de la Hotelul Napoca. Ea mărturisește că pe durata relației a primit sume infime de bani de la milionarul clujean, care i-a mai plătit și unele vacanțe. 

 

Femeia susține că știe multe amănunte din viața de familie a lui Ioan Ghiran, fiind decisă să dea totul în vileag. ”Știu multe lucruri și voi lupta pentru copilul meu. Ghiran era un simplu recepționer la diverse unități Oficiul Județean de Turism înainte de 1990. Apoi a avut un mare angro în Gruia și a făcut afaceri și cu țiganii, cu celebra Mama Ana. A avut și un proces cu ea și a pierdut o casă. Au urmat apoi vremuri mai grele și a dat faliment. S-a băgat la Hotelul Napoca, unde acționar era și o bancă și încet i-a dat pe toți afară. A investit acum 6 milioane de euro în renovări, încasează 80 de miliarde de lei pe lună și spune că nu are bani să plătească 25 de milioane de lei pensie alimentară?”, acuză Gina Jeler.

 

Avocatul omului de afaceri i-a transmis femeii în instanță că clientul ei este sărac, are o simplă pensie de 1800 de lei și nu își permite să achite mai mult. ”Fiicele lui, soția își fac vacanțele numai la New York și în China. Copilul meu, care are și el dreptul la aceleași condiții, merită numai 400 de lei?”. Mi-a spus că nu mai are nicio avere și că nu poate să mă ajute cu mai mult. El m-a purtat cu zăhărelul și mi-a spus să renunț la prima plângere știind că mută totul pe numele fetelor. El a rămas la hotel administrator, dar în acte nu câștigă nicun ban”, a mai spus Gina Jeler.

 

Ioan Ghiran a fost contactat la Grand Hotel Napoca, dar era într-o ședință. ”Domnul Ghiran este managerul general al hotelului și acum este într-o ședință cu niște clienți. Nu poate fi deranjat”, a spus recepționerul hotelului.

 

 

 

Foto: Experiza IML privind paternitatea

 

 

Foto: Cuponul de pensie al lui Ioan Ghiran

Comentarii Facebook