Sătulă de proprietarii care nu strâng mizeria după câini o floreșteancă a recurs la un gest extrem: „Poliția Florești, pericolul se putea extinde la copii”


Floreștenii sunt revoltați de mizeria lăsată de câini pe străzile orașului. Mai exact, de proprietarii animalelor de companie fiindcă bieţii câini nu au nici o vină. După mai multe polemici cu vecinii, o femeie din Florești a recurs la un gest extrem. Aceasta a decis să le otrăvească animalele de companie, punând în pericol și copiii care locuiesc în același complex. Un bărbat a semnalat situația Poliției Florești, polițiștii însă spun că „au treburi mai importante de făcut”.

Poliția Florești....sau mai bine zis "Care Poliție?" Floresti, au reusit incredibila performanta de a dovedi, din nou, cat sunt de competenti si cat de mult te poți baza pe ei. Ieri, cand au fost sesizați în repetate randuri cu privire la o doamna care își amenință vecinii din complex ca le otraveste animalele de companie, ba chiar a și plasat strategic pastilele de otravă în complex, au decis că au treburi mai importante de făcut. Prin "treburi mai importante" mă refer la a-l trimite pe Rambo sa scoata oameni abuziv din bănci. 

Evident, nu era vorba doar de animalele de companie aici, avand in vedere că pericolul se putea extinde și la copiii din complex, de vreme ce otrava respectivă arăta ca niște bomboane. Aparent, acesta nu este un motiv îndeajuns de pertinent pentru ca plictisitii de acolo sa se deplaseze și să facă cercetările de rigoare. 

Conform prevederilor legale, nu ai voie sa pui otrava unde vrei, cum vrei, fără niște măsuri de siguranță. Totuși, Poliția Română (în cazul asta Poliția Floresti) a dovedit din nou ca e o adunătură de plictisiți și incompetenti, prea leneși sau inapti sa facă ceva pentru comunitate, fără niciun fel de autoritate în fața nimănui. Ne facem dreptate singuri de acum”, a transmis bărbatul pe un grup de Facebook destinat locuitorilor comunei Florești. 

Comentarii Facebook