Sami David, fiul lui GORE, umbla frecvent cu un cuțit la el. Ce scrie judecătorul în sentința de arestare

 

Sami David, pe numele lui real Samson David, fiul celebrului interlop Gore, umbla frecvent la el cu un cuțit, precizează judecătorii clujeni în sentința prin care tânărul a fost arestat pe 30 de zile. 

 

Sub aspectul stării de fapt s-a reținut că, în noaptea de 25 / 26 iunie 2014, inculpatul David Samson Ioan s-a deplasat mai întâi la localul After Eight și apoi la Clubul Romantic, din Cluj-Napoca. De menționat că anterior inculpatul fusese implicat în același local într-un eveniment cu violențe, având asupra sa o armă albă, aspect recunoscut și de către inculpat. 

 

Pe fondul acestui antecedent, oamenii în speță persoana vătămată Pop Alin Ionuț și martorul Rusu Sever Dumitru, i-au solicitat inculpatului să părăsească incinta localului. Inculpatul s-a îndreptat spre ieșire urcând scările, după care a revenit și, prin surprindere, i-a aplicat o lovitură de cuțit în abdomen persoanei vătămate Pop Alin Ionuț, după care a părăsit în fugă localul.

 

S-a arătat că persoana vătămată, Pop Alin Ionuț, este internată la Clinica de Chirurgie 1 Cluj-Napoca cu diagnosticul ”Plagă prin înjunghiere cu eviscerație epiplon și jejun”. S-a intervenit chirurgical. 

 

Din raportul de expertiză medico-legală rezultă că persoana vătămată Pop Alin Ionuț prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu un obiect tăietor-înțepător. Leziunile traumatice necesită 30 - 40 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații. Leziunile traumatice au pus în pericol viața victimei”, au precizat judecătorii în încheierea sentinței prin care Sami David a fost arestat pe 30 de zile.

 

Magistrații au mai subliniat că fiul lui Gore nu a fost amenințat în niciun fel de oamenii de pază de la Scutul Negru, care asigură securitatea la clubul Romantic. 

 

De asemenea, fapta a fost comisă fără vreun motiv anume. Săvârșirea faptei pentru simpla bănuială a inculpatului, indicată de acesta în cuprinsul declarației susținute în fața judecătorului, în sensul că va fi agresat de oamenii de ordine din local, câtă vreme aceștia nu s-au manifestat agresiv față de inculpat, nu face altceva decât să sublinieze caracterul total imprevizibil al inculpatului precum și periculozitatea deosebită a acestuia. Aceleași aspecte se pot deduce și din împrejurarea că inculpatul avea asupra sa, în locuri publice, un obiect contondent deosebit de periculos, cuțit, pe care nu a ezitat să-l folosească, obișnuința în deținerea unor astfel de obiecte asupra sa putând fi dedus și din faptul că în urmă cu o lună, la un alt incident petrecut în același local, inculpatul, de asemenea deținând o armă albă similară. De asemenea, este de reținut că inculpatul nu este la prima confruntare cu legea penală, deși are o vârstă relativ fragedă, inculpatul David Samson suferind până în prezent o condamnare pentru comiterea unei infracțiuni”, se mai arată în documetul citat.

 

Procurorul a arătat că Sami David ”a mai fost implicat în eveimente cu violență având asupra sa armă albă, deci în mod curent el poartă o astfel de armă asupra sa și în cursul evenimentelor curente era cu un cuțit asupra sa. Din mass media și din toate fotografiile luate de mass-media de pe facebook-ul inculpatului rezultă că are o pasiune pentru arme albe, majoritatea fotografiilor de pe facebook puse de inculpat sunt fie cu un cuțit în mână, fie pe pat cu diverse obiecte, inclusiv săbii în apropierea sa”.

 

Apărătorul lui Sami David a solicitat ca o măsură de arestare să nu fie luată numai pentru a ”satisface opinia publică”. Avocatul a adăugat că tânărul și-a recunoscut în totalitate vina.

 

Fiul lui Gore, Sami David, este apărat de fratele lui într-o SCRISOARE DESCHISĂ foarte realistă

Comentarii Facebook