S-a terminat cu șmecheria în Florești: Toleranță zero pentru depozitarea ilegală de deșeuri - FOTO


 Depozitarea de deșeuri ilegal în Florești nu se mai permite, atrage atenția primarul Bogdan Pivariu, care a și dat un exemplu.

Toleranță zero pentru transportul și depozitarea deșeurilor în mod ilegal pe raza UAT Florești. O persoană a fost surprinsă astăzi cu un transport de deșeuri, ridicate de pe un șantier, pe care intenționa să le arunce în mod ilegal pe raza comunei.

Poliția locală a aplicat sancțiuni maxime, atât persoanei care transporta deșeurile cât și dezvoltatorului imobiliar care i-a solicitat aceste servicii.

Administrația locală oferă soluții legale pentru a evita astfel de situații, Ecocentrul destinat operațiunilor de acest fel derulate de persoane fizice, dar și posibilitatea contractării serviciilor specifice cu operatorul de salubritate”, a transmis primarul Bogdan Pivariu.

De multe ori, oamenii plătesc diverse persoane pentru a prelua deșeurile fără a se interesa unde sunt depozitate. În principiu, toată lumea știe că dacă îi dă câteva sute de lei unui om cu o căruță, acesta va arunca gunoaiele în pădure sau pe un teren viran. 

Pentru a nu fi amendați, cel mai bine să apelați la firme specializate atunci când aveți deșeuri voluminoase.


Comentarii Facebook