S-a stabilit data recursului din dosarul JAF la Banca Transilvania!


Curtea de Apel Cluj a stabilit termenul la care va fi judecat recursul la sentinta Tribunalului Cluj din dosarul JAF la Banca Transilvania.

Unul dintre suspecti, Andrei Hosu, a fost condamnat atunci la 17 ani de inchisoare cu executare, iar celalalt, Bogdan Baciu, a fost achitat, fiind gasit nevinovat.

Recursul se va judeca in 30 mai.

 

Judecatorul de la Tribunalul Cluj a dat un prim verdict in acest dosar in luna martie, achitandu-l pe Bogdan Baciu si condamnadu-l pe Andrei Hosu.

 

Andrei Hosu si Bogdan Baciu au fost retinuti de politisti in ianuarie 2010, fiind considerati principalii suspecti ai jafului comis la sucursala Bancii Transilvania de pe strada Izlazului, din Manastur, in 13 feburarie 2009.

Cateva zile mai tarziu, cei doi au fost arestati si au ramas dupa gratii un an si jumatate. In 13 martie, Tribunalul Cluj a dat o prima sentinta in acest caz, iar judecatorul a decis sa separe "drumul" celor doi: Andrei Hosu a fost condamnat la 17 ani de inchisoare, fiind gasit vinovat, iar Bogdan Baciu a fost achitat, fiind gasit nevinovat.

Pe parcursul procesului au fost facute mai multe expertize de inaltime, care au demonstrat ca cei doi suspecti nu corespund ca inaltime cu cei doi tineri care apar in imaginile surprinse de camerele de supraveghere in 13 februarie 2009.

Ultima expertiza efectuata in cazul JAFULUI de la Banca Transilvania arata ca cei doi suspecti sunt mai scunzi, unul chiar cu 20 de cm, decat persoanele care apar in imaginile de pe camera de supraveghere.

 

Andrei Hosu, condamnat la 17 ani in dosarul JAF la Banca Transilvania pentru ca traia pe picior mare

Comentarii Facebook