S-a pensionat unul dintre cei mai dedicați polițiști clujeni. Succes Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj - FOTO


După 30 de ani de activitate, 25 de ani în Poliție și 5 ani în Aviația Militară, agentul Traian Morar, unul dintre purtătorii de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj a pus punct carierei. 

Traian Morar a fost apreciat de colegi și respectat de jurnaliștii clujeni pentru profesionalismul de care a dat dovadă.

Chiar și în ultima zi de muncă el a ieșit la o cafea alături de clujeni. 

”La finalul unei cariere de 25 de ani, colegul nostru, agent șef principal de poliție Traian Morar, a ales să fie în mijlocul clujenilor, chiar și în ultima zi de muncă.

A fost o zi răvășitoare, în care un amalgam de sentimente și trăiri l-a acaparat pe cel care a pus pasiune în tot ceea ce a făcut și care și-a dedicat atâția ani minunatei profesii de polițist.

Îi dorim multă sănătate și mulți ani fericiți alături de cei dragi! PS: Ce-i mai bun, de acum urmează!”, i-au transmis colegii.

Presa l-a aplaudat la un eveniment festiv, unde Traian Morar aproape a lăcrimat când a vorbit despre sentimentele care îl încearcă. 

Pe Traian Morar îl veți putea întâlni în continuare la standurile din târgurile clujene, unde își va expune spre vânzare lavanda și produsele obținute din această cultură.

81944293_2656020384476194_2452635456563576832_o.jpg


Comentarii Facebook