S-a lansat platforma Florești Digital! Bogdan Pivariu: „Cetățenii vor avea acces la plata taxelor și impozitelor ONLINE”


S-a lansat platforma Florești Digital! Comuna Florești devine astfel prima comună din România înscrisă în ROeID, aplicația prin care pot fi accesate toate serviciile publice digitale. Prin această nouă platformă se reduce semnificativ timpul de așteptare al cetățenilor în interacțiunea cu Primăria Florești.

Pe platforma digitală, cetățenii vor putea plăti taxe și impozite online, precum și depune și primi documente pentru diverse activități. Floreștenii vor putea utiliza contul unic pentru a interacţiona digital cu Primăria, cont care va putea fi folosit şi în raport cu restul platformelor interconectate cu ROeID, precum Ghişeul.ro. 

„Azi facem un pas important în proiectul de modernizare a Floreștiului. Începând cu acest an, cetățenii din Florești au la dispoziție platforma de cetățean digital. În cadrul acestei platforme, lansată azi, reducem substanțial timpul de așteptare a cetățenilor în relația cu Primăria Florești.

În cadrul platformei digitale, cetățenii vor avea acces la Plata taxelor și impozitelor online, dar și la depunerea și primirea de documente pentru diverse activități”, a transmis primarul Bogdan Pivariu. 

Comentarii Facebook