Miercuri 19 Ianuarie

S-a făcut dreptate! Șoferul care a făcut drifturi periculoase în Dâmbu Rotund a fost amendat, după ce Știri de Cluj a postat imaginile - VIDEO


Șoferul BMW -ului care a făcut drifturi foarte periculoase în urmă cu o săptămână, la intersecția străzilor Sanatoriului, Giordano Bruno și Maramureșului, a fost rapid identificat de Poliție și amendat.

Șoferul a fost amendat cu 1.360 lei, din care 200 de lei pentru nerespectarea Legii 61/1991R, iar restul de 1.160 de lei pentru nerespectarea OUG 95/2002.

Conform surselor Știri de Cluj, în mașină se aflau Ildi Zana si aparatorul ei iubit Sipos B, ”niste nenorociti dacă scapă mașina de sub control pentru că oricine poate fi victima acestor ți..ni”, ne-a relatat un apropiat.

Să vă mai spun că acum un an sora ei a fost prinsă la furat la Vivo?

Hoațele de atunci sunt din Dâmbu Rotund, cea in tricou rosu este nepoata lui Ildy Zâna și cea cu tricou alb e sora ei”, a ai spus acesta.

La acea dacă, fetele prinse au spus inițial că sunt din Iași, dar au mințit.

Poliția s-a sesizat în aceeași zi în care au fost postate imaginile pe Știri de Cluj, iar șoferul chemat să fie sancționat.

WhatsApp Image 2020-12-16 at 11.43.06.jpeg

Dacă aveți reclamații la care autoritățile nu răspund prompt sau informații care pot deveni știre, ne puteți sesiza pe office@stiridecluj.com, pe Facebook (Știri de Cluj) sau pe WhatsApp (0722804093). Reclamația, dacă este îndreptățită va ajunge direct la organele abilitate și vom urmări primirea unui răspuns.

Comentarii Facebook