Marti 19 Ianuarie

S-a făcut dreptate în cazul șoferului cu BMW care a UCIS un pieton. Vorbim despre un VITEZOMANTânărul care a cauzat acccidentul de miercuri dimineața, de pe strada Dragalina, în urma căruia o persoană a murit, a fost arestat.

Tânărul implicat în accidentul de circulație de pe strada Dragalina- intersecție cu strada Horea din municipiul Cluj-Naapoca, produs la data de 04.06.2014, a fost reținut pentru 24 de ore în cursul zilei de ieri de către polițiști, astăzi fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia”, au anunțat reprezentanții IPJ Cluj.

Victima implicată în accident a decedat, ambele membre inferioare ale bărbatului au fost amputate în urma accidentului, acesta fiind strivit între mașină și peretele clădirii.

Șoferul, un clujean de 26 de ani, băut la momentul producerii accidentului, s-a dat jos din mașină și a fugit. El a fost urmărit de polițiști și reținut.

 

Surse judiciare au precizat pentru Știri de Cluj că șoferul din BMW a mai fost amendat de poliția rutieră pentru viteză și alte abateri rutiere.


Accident pe strada General Dragalina! Un șofer beat a spulberat un pieton

Comentarii Facebook