Ruperea de nori a afectat aseară traficul aerian de pe aeroportul din Cluj. Mai multe zboruri au fost direcționate către alte aeroporturi


Vremea a făcut ravagii duminică seara în Cluj-Napoca. Din cauza vremii nefavorabile, mai multe avioane ce trebuiau să aterizeze pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” au fost redirecționate spre alte aeroporturi din țară și străinătate, precizează BoardingPass.

Mai multe zboruri întârziate la Cluj, din cauza furtunii:

  • Zborul Wizz Air W43386 Roma CIA – Cluj-Napoca, a aterizat pe aeroportul din Budapesta (Ungaria). De aici o aeronavă a decolat înspre Cluj-Napoca, dar din cauza vremii nefavorabile care persista, a aterizat într-un final pe aeroportul din Sibiu.
  • Zborul Wizz Air W43406 Barcelona (Spania) – Cluj-Napoca, a fost direcționat spre aeroportul din Sibiu, unde a aterizat. După aproximativ două ore aeronava a decolat înspre Cluj-Napoca, unde a aterizat în siguranță.
  • Zborul cursei Ryanair de la Paris BVA – Cluj-Napoca, fost direcționat spre București unde a aterizat. De aici călători au fost transportați spre Cluj-Napoca pe cale terestră.
  • Cursa retur Cluj-Napoca – Paris BVA a fost anulată.
  • Zborul cursei Turkish Airlines TK1347 de la Istanbul la Cluj-Napoca s-a întors după aproximativ 50 de minute de așteptare deasupra Clujului înspre Istanbul.
  • Totuși aeronava a aterizat pe aeroportul ”Henri Coandă” din București. După realimentare, aeronava a plecat din nou spre Cluj-Napoca unde a aterizat într-un final.

Comentarii Facebook