Rosal se ocupă de curățenia de la Peninsula 2013. Compania a lansat și o campanie interesantă (P)

 

Rosal este compania care se ocupă de igienizarea terenului de la Valea Gârbăului unde se desfășoară Festivalul Peninsula 2013. În paralel a fost lansată și o campanie de conștientizare privind colectarea deșeurilor în mod colectiv. 

 

Rosal a început să lucreze pe Valea Gârbăului cu 10 zile înainte de startul evenimentului, cu 30 de angajați care s-au ocupat de toaletat arbori și arbuști, nivelat teren, semănat gazon, precum și de igienizare și curățare a întregii zone de 10 hectare de teren.

 

Au fost detașați, pe toată perioada festivalului, 50 de angajași Rosal care în fiecare dimineață readuc Peninsula la standardul inițial de curățenie și alți 15 angajați care au ca sarcină supervizarea curățeniei în regim non-stop. După prima noapte de petrecere s-au strâns aproximativ 70 de metri cubi de deșeuri menajere și 25 de metri cubi de deșeuri reciclabile”, a declarta directorul Rosal Cluj, Sergiu Hossu.

 

Compania a pus la dispoziția organizatorilor Festivalului Peninsula 50 de containere de 1.1 mc, 2 camioane, cupe de dimensiuni mari, 2 autospeciale, una pentru transportul deșeurilor menajere și una pentru transporturilor reciclabile.

 

Rosal a amenajat și un stand dedicat copiilor, situat la intrare pe terenul de la Valea Gârbăului. Copiii sunt întâmpinați de mascota furnicuța, care le oferă cadouri, dar le explică și importanța curățeniei și a colectării selective. Rosal încearcă să îi găsească și un nume ”furnicuței”, astfel că cei mici sunt chemați să dea o mână de ajutor. La finalul campaniei, numele cel mai votat va fi desemnat câștigător.

Comentarii Facebook