Rosal a adunat 3 camioane cu gunoaie de la Hoia și Făget. Zonele vor fi igienizate și de 1 Mai și de Paște

 

Rosal Cluj a igienizat zona de picnic de la Hoia și Făget, de unde muncitorii societății de salubritate au strâns trei camioane cu gunoaie aruncate de clujenii ieșiți la iarbă verde. 

 

Angajaţii firmei noastre de salubritate, care se ocupă de zonele de agrement de lângă Cluj-Napoca, de la Făget şi Hoia, au adunat, timp de trei zile, vineri, sâmbătă şi duminică, o cantitate destul de mare de deşeuri aruncate de clujenii care au ieşit la sfârşit de săptămână la iarbă verde. Astfel, s-au adunat peste 70 de metri cubi de deşeuri - PET-uri, resturi de mâncare, hârtii. Au fost cam trei camioane de deşeuri”, a spus Sergiu Hossu, directorul Rosal Cluj.

 

În zona Făget au fost amplasate 2 containere cu o capacitate fiecare de 7 metri cubi, iar la Hoia un astfel de container, unde clujenii pot arunca resturile de la picnic. 

 

Recipienții respectivi sunt puși acolo pentru deșeurile de la picnic, dar sunt oameni care vin din Cluj-Napoca și aruncă acolo moloz, pentru a nu plăti ridicarea acestuia. Se întâmplă lucruri de acest gen destul de des”, a mai spus Hossu.

 

Directorul Rosal Cluj a mai spus că de 1 Mai și în a doua zi de Paște vor fi trimise echipe de muncitori, care vor salubriza zonele de la Hoia și Făget. ”Sâmbătă și duminică a fost foarte multă lume și am trimis 6 oameni să curețe după picnic. Așa vom face și de 1 Mai și de Paște pentru ca oamenii să aibă zonele de picnic curate. 

 

De asemenea, de acum încolo, în fiecare joi seara echipele de salubrizare vor trece prin zonele de picnic și vor curăța, iar apoi duminică seara vor mai curăța o dată, după zilele de iarbă verde”, a mai spus Sergiu Hossu.

 

Au ieșit la Făget, dar au dat foc la câmp: ”Clujenii sunt foarte necivilizați” - VIDEO

Comentarii Facebook