Romii terorizează clujenii pe Bulevardul Muncii! O căruță condusă de copii a acroșat o mașină în timp ce fugea de Poliție - FOTO


O căruță în care se aflau mai mulți copii a fugit de un echipaj al Poliției Locale, vineri, 24 iulie, pe Bulevardul Muncii.

La ora 9.30, a fost o patrulă acolo și a observat că la punctul gospodăresc pe Bulevardul Muncii 86 / 90 sunt niște persoane dubioase. Când au observat mașina, cei din atelaj au pornit în viteză. Ulterior s-a dovedit că erau trei minori, doi de 13 ani și unul de 14 ani, care s-au speriat, cel mai probabil. Au fugit și au ieșit în strada principală unde au acroșat o mașină parcată. Cel care conducea atelajul a sărit și a fugit, dar a fost prins de un polițist local”, ne-a relatat un reprezentant al Poliției Locale Cluj-Napoca.

Au urmat apoi scena demne de un film de comedie. ”Între timp, calul a continuat să alerge printre mașinji. Un alt coleg a oprit calul, dar a căzut din căruță o minoră de 13 ani, care nu a fost rănită serios. 

Calul și căruța au ajuns la RADP Cluj, iar copiii, fiind sub 14 ani nu răspund contravențional așa că au fost lăsați să plece. Tatăl va fi amendat pentru că le-a dat căruța să o folosească fără să îi supravegheze”, a mai spus sursa citată.

Minorul de 14 ani  care a fugit și a fost prins a leșinat subit când mama lui a ajuns la locul faptei. Acesta a fost dus la spital.

Copiii provin din comunitatea de romi de pe Bulevardul Muncii 47, care crește de la o zi la alta. Deocamdată aceștia fură fructe din livada de lângă, pe care le vând, dar la iarnă zona va fi cu risc mare.

IMG_20200724_104348.jpg

Comentarii Facebook