Romii din Iris fură toate cireșele din livada Steluța! Un clujean i-a fotografiat cu gălețile în autobuz - FOTO

 

Romii din cartierul Iris, de pe Bulevardul Muncii, sunt acuzați că fură pe rupte cireșele din livada Steluța, dar nimeni nu face nimic. 

 

În ultima luna, de cand s-au copt ciresele in livada, rromii de pe Bulevardul Muncii 47 sunt la furat in fiecare zi. Scutul negru se pare ca nu e un impediment. In fiecare dimineata cum rasare soarele cu galetiile in livada, iar apoi in piata Mihai Viteazul la vanzare. Rromii vand cirese prin piete, in fata blocurilor din zona Sinterom si pe tramvaie printre oameni. Desi s-au facut numeroase sesizari, politia nu face nimic. De cele mai multe ori politistii vin si fac glume cu rromii si se comporta cu ei ca niste vechi prieteni. Chiar am asistat la un moment cand un politist zicea unui rrom: ”Va vizitam iar”, cu un zambet larg pe fata. Oamenii din zona Bulevardul Muncii numai au incredere de mult in "organele legii".   

 

V-am atasat cateva poze din aceasta dimineata de pe autobusul 50, când isi duceau ”prada” la vanzare in piata Mihai Viteazu, vreo 10 galesti pline ochi cu cirese.

 

La revedere,

Un cititor care numai are incredere in politie/primarie”, ne-a scris un clujean revoltat.

 

Livada de la Steluța era în perioada comunistă o sursă impresionantă de cireșe, dar după Revoluție interesele au distrus zona. 

Comentarii Facebook