Marti 24 Mai

Ce spune clujeanul Adrian Hădean despre cooptarea sa în juriul MasterchefBloggerul culinar Adrian Hădean a fost contactat de echipa Pro Tv pentru a face parte din emisiunea Masterchef. Astfel, începând din această toamnă, bloggerul va face parte din noul juriu al concursului culinar.

Servus, dragilor. Nu mai este o noutate pentru nimeni, dar voi confirma totuşi faptul că am fost invitat de echipa Pro TV să mă alătur emisiunii MasterChef în calitate de jurat. Am acceptat invitaţia care mă onorează. Prezența mea în juriul MasterChef nu este doar o recunoaştere a tuturor eforturilor mele şi un motiv de mândrie, e și o responsabilitate, o provocare în plus, pe care mi-o asum cu mult entuziasm şi seriozitate. Am încredere că va fi o nouă etapă din care voi avea şi eu multe de învăţat dar voi putea transmite mai departe cunoştinţele, preocupările mele, pasiunea mea pentru gătit. Sunt un om norocos, pentru că pot spune cu mâna pe inimă că în cazul meu nu mai există bariere între muncă și pasiune”, a scris Adrian Hădean pe blogul său.

Din noul juriu mai fac parte Florin Scripcă și Patrizia Paglieri.

Cei trei chefi care au făcut parte până acum din juriul competiției culinare, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a plecat la Antena 1, pentru a prezenta emisiunea ”Hell's Kitchen”.

Comentarii Facebook