Romii de pe Cantonului, care au tâlhărit un taximetrist, prinși de polițiști



Polițiștii clujeni au depistat doi tineri, bănuiţi că ar fi sustras un telefon mobil dintr-un taximetru, aflat pe Calea Dezmirului pentru preluarea unei comenzi.

Mai exact, la data de 11 decembrie, în jurul orei 00:20, dintr-un taximetru, care se afla pe Calea Dezmirului (fostă strada Cantonului), din Cluj-Napoca, pentru preluarea unei comenzi, a fost sustras un telefon mobil.

Din cercetările polițiștilor a reieşit că fapta ar fi fost comisă de doi tineri, de 17 şi 20 de ani, din Cluj-Napoca. Bărbatul de 20 de ani ar fi distras atenţia conducătorului auto, iar cel de 17 ani ar fi deschis portiera şi ar fi sustras un telefon mobil, aflat pe bordul vehiculului.

În cauză se efectuează cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de către poliţişti.

 

Taximetriștii de la Nova susțin că victima furtului, colegul lor, a fost și lovit de către hoți.

 

Colegul nostru a acceptat o cursă spre strada Cantonului, la cererea unui tânăr. Când a ajuns la destinație, taximetristul a fost așteptat de alți țigani. Taximetristul a fost tras jos din mașină, lovit și i-a fost furat telefonul”, ne-a relatat un taximetrist de la Nova.

Comentarii Facebook