România, împărțită între caniculă și furtuni. Care sunt previziunile ANM pentru astăzi


Țara noastră este împărțită, în aceste zile, între caniculă și furtuni. În unele zone va ploua, iar temperaturile vor fi scăzute, în timp ce în altele maximele ajung și la 35 de grade Celsius. Duminică, 2 iulie 2023, vremea va deveni instabilă. În unele zone sunt așteptate averse. 

Duminică, 2 iulie 2023, vremea va deveni instabilă și se va manifesta în cea mai mare parte a țării prin înnorări temporar accentuate, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat grindină și vijelii. Pe arii restrânse, pe intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de precipitații însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 34 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se vor încadra între 12 și 21 de grade Celsius.

Cluj Napoca: 26 grade Celsius, Precipitații: 80%, Umiditate: 68%, Vânt: 10 km/h

Astăzi rămâne în vigoare o informare de vreme rea, valabilă până la ora 23.00, pentru toată țara, astfel vremea va deveni instabilă și vor fi ploi pe spații extinse mai ales după amiază și spre seară. Va ploua în regiunile de nord, nord-est și centrul țării.

De altfel, pentru săptămâna viitoare, meteorologii au anunțat vreme călduroasă, caniculară pe spații restrânse din sudul și sud-estul țării.

Comentarii Facebook