Robi a primit MAREA VESTE. Visul lui se va îndeplini și chiar mai MULT - VIDEO

 

Robert Lukaci, cunoscut tuturor sub numele de Robi, își va vedea visul cu ochii în următoarele zile.

 

Robi a primit donații de la clujeni în valoare de peste 10.000 de euro. El are nevoie de 2.500 de euro pentru ghereta pe care o folosește la intersecțiile din Cluj-Napoca pentru a vinde odorizante, role pentru casele de marcat și alte obiecte utile șoferilor. 

 

Nici el nu crede ce se întâmplă acum. Eu i-am spus în fiecare seară că clujenii îi întorc acum tot binele pe care el l-a făcut. Toate mărțișoarele, toate zâmbetele pe care el le oferă i s-au întors acum”, a spus Ioan Pugna (foto), taximetristul care a pornit campania de strângere de fonduri.

 

 

Șoferii spun că Robi este util în trafic. ”Dacă putem să îl ajutăm o facem. E util în trafic. Vinde un odorizant sau o rolă pentru casa de marcat”, a spus un alt taximetrist.

 

Banii pentru ghereta modernă s-au adunat și chiar mai mult. Vorbim despre 1.500 de euro și 48.000 de lei.







 

In urma cu 6 luni l-am cunoscut pe Robi, atunci mi-a povestit despre visul sau. I-am facut si eu o mica promisiune, care nu a sunat foarte bine: "o sa fac tot posibilul Robi sa te ajut intr-un fel sau altul". 

 

A avut incredere in mine, chiar daca in atatea luni de zile nu i-am dat nimic concret...doar promisiunea. De unde stiu asta? De fiecare data cand ma vedea la semafor, fugea catre mine sa ma intrebe ce mai fac si daca am vreo noutate pentru el...

 

În aceste 6 luni nu mi-am cumparat nici un bradut parfumat, pentru ca de nenumarate ori mi-a aruncat in masina cate unul, insistand sa-i accept gestul (asa se asigura ca nu il uit, vazand toata ziua bradutul primit de la el. E un om cu suflet frumos, asa cum sunteti voi, toti care ati contribuit intr-un fel sau altul la acest proiect.

 

Iti multumesc si tie Pugna Ioan pentru ca rezisti loviturilor la ficat si Profinox pentru profesionalism. Caruciorul va intra in productie saptamana viitoare. Cu totii asteptam rezultatul final”, a scris pe Facebook Lorant Portik, cel care va construi ghereta.

 

Robi are acum în cont peste 10.000 de euro. Banii care vor rămâne după plata căruciorului vor fi folosiți pentru a achita un avans pentru o locuință atât de necesară lui Robi.

 

Cei care vor, mai pot dona. 

 

Titular cont Lukacs Robert 

CNP 1810818125874

 

Cont EURO

RO79BTRLEURCRT00M5623902 

Cont RON 

RO94BTRLRONCRT00M5623902

Comentarii Facebook