Clujean nevinovat, ÎNJUNGHIAT într-un club de manele într-o altercație a țiganilor - FOTO

 

Un clujean nevinovat a fost înjunghiat vineri seara în clubul de manele Come, într-o altercație a țiganilor. 

 

Bărbatul a trecut prin mijlocul unui grup de țigani și a fost înjunghiat în spate. Victimei i-a fost perforat plămânul.

 

”Am văzut foarte clar cum s-a întâmplat. Tipul care a fost înjunghiat a mers la bar să-și comande ceva de băut. Ghinionul lui a fost că a trebuit să treacă prin mijlocul grupului de țigani care se certau de la nu știu ce! Înainte de ajunge la masă, deja era roșu în spate de la tăietură! Nu știu ce s-a întâmplat, dacă l-au confundat cu cineva sau l-au înțepat din greșeală”, a spus o persoană care se afla în bar la momentul altercației, conform Gazeta de Cluj.

 

Cel care l-a înjunghiat a fost identificat la UPU Cluj, chiar de victima lui. Agresorul se numește Eugen Rostaș și este poreclit ”Piticul”. 

 

Culmea, victima se afla pe targa de la UPU Cluj, când a fost adus cu tăieturi pe mână și Rostaș. Bărbatul înjunghiat a alertat agenții de pază care au chemat poliția, iar cuțitarul Emil Rostaș a fost reținut. Acesta a spus că sora lui a comis fapta. 

 

Cine este Eugen Rostaș

 

Eugen Rostaș, zis Piticul, este un spărgător profesionist, care a reușit să comită chiar și patru infracțiuni într-o zi fără să lasa nicio urmă. Ultima dată a fost arestat în data de 23 martie 2015, după ce în cursul lunii ianuarie a spart casa unui clujean și a fost prins din cauza unei greșeli comise de spărgător. 

 

În cursul lunii aprilie 2015, Rostaș a fost trimis în judecată iar judecătorul Octavian Chirilă de la Judecătoria Cluj Napoca, care a primit dosarul spre judecare, avea datoria de a verifica legalitatea mandatului de arestare și de a-l prelungi sau nu, la fiecare 30 de zile.

 

Prelungirea mandatului de arestare s-a făcut la datele de 13 aprilie și 8 mai, a.c., după care la data de 9 iunie, când a avut loc un nou termen de judecată a uitat să scrie în încheierea de ședință că prelungește cu 30 de zile mandatul de arestare al infractorului Eugen Rostaș.

 

Citește AICI continuarea.

Comentarii Facebook