Miercuri 24 Aprilie

Road Rage pe Corneliu Coposu! Un șofer s-a dat jos cu bâta la o clujeancă - VIDEO

 

Un șofer din Maramureș a scos bâta în trafic la o clujeancă, pe strada Corneliu Coposu. Totul a fost filmat din mașina femeii. 

 

Femeia a declarat că a semnalizat un viraj pe o străduță din dreapta, văzând că autoturismul condus de tânărul din județul Maramureș este mult în spatele ei. Deranjat că a trebuit să frâneze puțin, maramureșeanul și-a ieșit din minți și a început să o șicaneze pe clujeancă în trafic, scrie ziarulclujean.ro.

 

Pentru că nu s-a mulțumit cu șicanarea, bărbatul a trecut la urmăriri și amenințări. A urmărit mașina femeii până la capătul străzii Corneliu Coposu. Clujeanca a oprit la semafor, iar în fața ei și bărbatul care a coborât și a amenințat-o cu bâta.

 

De ce te-ai băgat pe acolo, tu nebună, că era să-mi rup roata”, spune bărbatul furios. ”Nu era să-ți rupi roata, tu nu te-ai uitat”, a spus femeia care îi arată camera de bord.

 

La data de 7 iunie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui incident în trafic. O femeie a reclamat faptul că a fost ameninţată în trafic de către un bărbat. La scurt timp de la sesizare, poliţiştii l-au identificat pe cel în cauză, stabilind că este vorba despre un tânăr de 29 de ani, din Baia Mare. În cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Comentarii Facebook