RIUF 2010 aduce la Cluj Napoca, in 2 noiembrie, oferte de studiu de la universitati din 13 tari


Targul universitar international RIUF 2010 aduce la Cluj Napoca in 2 noiembrie institutii de invatamant superior din 13 tari. Tinerii vor putea afla si cum sa isi finanteze studiile in strainatate.

Intre cele 13 tari care vor fi reprezentate se numara: Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Spania, Suedia, Elvetia, Olanda, Marea Britanie, SUA si Romania. La targ va fi prezent si Edmundo, serviciul gratuit de consiliere pentru admitere la universitati din strainatate.

"Printre universitatile care vor fi prezente la Cluj-Napoca marti, 2 noiembrie 2010, se numara University of Liege (Belgia), The University of Sheffield (Marea Britanie), Tilburg University (Olanda), Central European University (Ungaria), Hotel and Turism Management Institute (Elvetia), precum si alte doua institutii prestigioase, care nu percep taxe de scolarizare, International Business Academy din Danemarca si Malmo University din Suedia", anunta organizatorii evenimentului.

Marti, 2 noiembrie, vor fi organizate si 9 prezentari in care cei interesati vor putea afla cum isi pot finanteze studiile in SUA, despre studiul in Franta, Germania, Danemarca, Elvetia. Va fi prezentat si noul MBA din Cluj-Napoca, dar si bursele oferite pentru acest program.

Organizatorii mai anunta ca, in premiera la RIUF, vizitatorii targului "vor putea castiga o excursie de 5 zile pentru a vizita campusurile universitatilor europene de care sunt interesati!".

RIUF 2010 va avea loc in 2 noiembrie, la Casa de Cultura a Studentilor, intre orele 10.00-18.00.

Comentarii Facebook