Revolutionarii din Cluj vor comemora eroii cazuti in decembrie 1989


Asociatia pentru Adevarul Revolutiei Cluj organizeaza un mars comemorativ in data de 21 decembrie incepand cu ora 10.00.

Traseul marsului va fi de la Astoria, pe strada Regele Ferdinand, pana in Piata Unirii, unde de la ora 10.30 va fi oficiata o slujba  religioasa, urmata de depuneri de coroane si jerbe de flori la monumentul "Stalpi impuscati".

 

Revolutia din 1989 de la Cluj este data incet uitarii! Oficialitatile au "ocolit" comemorarea a 21 de ani de la jertfa din 21 Decembrie - VIDEO

 

Marsul va continua pe traseul: Bulevardul Eroilor-Piata Stefan cel Mare-Calea Turzii-Cimitirul Eroilor Revolutiei decembrie 1989, unde, de la ora 11.30 se va oficia o slujba religioasa si se vor depune coroane de flori, in ritmul cantecului "Imnul Eroilor", intonat de catre o fanfara militara.

Tot la 11.30 se vor depune flori si se va oficia o slujba religioasa si in cimitirul din cartierul Manastur, la mormintele a trei eroi ai Revolutiei. In data de 21 decembrie se vor depune coroane de flori si la troita din cartierul Marasti.

 

EDITORIAL: Revolutia lui Tibi Farcas

 

De asemenea in 22 decembrie de la ora 12.00, cu ocazia "Zilei libertatii", se vor depune coroane de flori la monumentul "Stalpi impuscati" din Piata Unirii de catre Asociatia pentru Adevarul Revolutiei Cluj si alte patru asociatii revolutionare, impreuna cu Primaria Cluj-Napoca si Prefectura Judetului Cluj.

Comentarii Facebook