Restricții de circulație în zona Cluj Arena, cu ocazia sferturile de finală ale Campionatului European de Fotbal UEFA U21


Cu ocazia meciului din sferturile de finală ale Campionatului European de Fotbal UEFA Under 21, desfășurat în Cluj-Napoca în 2 iulie 2023, vor fi introduse restricții de circulație în zona stadionului Cluj Arena, începând cu ora 19:30, după cum urmează:

Pe strada Splaiul Independenței (de la intersecția cu strada George Coșbuc până  la intersecția cu strada Giuseppe Garibaldi);

Pe strada George Coșbuc (de la intersecția cu Aleea Stadionului până la intersecția cu strada Splaiul Independenței, pe sensul de mers înspre strada Splaiul Independenței).

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informează publicul călător că în ziua meciului vor fi afectate de restricții liniile de autobuze 30, M26 și Cora 1, în intervalul orar 19:30 – 23:00. Aceste linii vor circula pe traseu deviat pe străzile Uzinei Electrice, Aleea Stadionului, G. Coșbuc. Linia M26, la întoarcere din P-ta M.Viteazul, va circula pe str Regele Ferdinand, Memorandumului, Moților. Circulația tramvaielor liniilor 101 și 102 va fi permisă pe Splaiul Independenței.

Pentru preluarea suporterilor la finalul meciului, pe Splaiul Independenței, în stația Cluj Arena, vor staționa autobuze pe linia 30 și tramvaie pe liniile 101 si 102.

Amintim posibilitatea utilizării liniilor de noapte 5N (P-ta Garii – Str. T.Vuia), 25N (Str. Bucium – Str. Unirii), 54N (Cart. Zorilor – Cart Grigorescu), cu program până la ora 2:30. Programele de circulatie si traseele pot fi consultate pe site-ul companiei si in aplicatia de mobil ”Tranzy”.

Comentarii Facebook