RESTRICȚII de circulație în Cluj-Napoca pentru derby-ul „U” Cluj-FC Hermannstadt


Autoritățile clujene anunță restricții de circulație pe Aleea Stadion și pe Splaiul Independenței, cu ocazia derby-ului din această seară de pe Cluj Arena. Restricțiile se aplică începând cu ora 17:30 și durează până la ora 21:00.

Astăzi de la ora 19:30, un meci cu miză fantastică va avea loc pe „Cluj Arena”, partida „U” Cluj – FC Hermannstadt, contând pentru penultima etapă a Ligii a 2-a. Cele două formații sunt la egalitate de puncte, ambele contabilizând câte 57 de puncte după primele opt runde ale play-off-ului Ligii secunde, sibienii fiind pe locul 2 datorită golaverajului superior.

Pentru „Șepcile Roșii”, lucrurile se simplifică la maxim, cu un succes în această seară. Motivul este dat de regulamentul competiției, Universitatea fiind avantajată de punctajul superior sibienilor, acumulat înainte de intrarea în play-off. Și în cazul în care s-ar ajunge, în final de campionat, la o egalitate perfectă între cele două, tot trupa din Cluj și-ar adjudeca locul 2, scrie prosport.ro

Restricții de circulație cu ocazia meciului de fotbal dintre FC Universitatea Cluj – FC Hermannstadt, astăzi, 10 mai 2022, în intervalul orar 17:30-21:30, pe Aleea Stadion și pe Splaiul Independenței, între str. George Coșbuc și str. Uzinei Electrice (când situaţia o impune), cu excepția mijloacelor de transport în comun CTP”, a anunțat Primăria Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook