Restaurantele de la VIVO INCHISE. OPC a găsit colonii cu gândaci cât moneda de 50 de bani - VEZI VIDEO


Gândacii colcăiau în restaurantele de la VIVO, iar patronilor nu le-a păsat, preferând să vândă mâncare în continuare și să nu ia măsuri.

La o simplă ridicare a linoleumului s-au putut vedea gândacii de mărimea unei monede de 50 de bani, care aveau acces și la alimente. Clujenii au observat infestarea și au ajuns ei să sune la OPC Cluj, iar inspectorii au descins miercuri la VIVO și au închis toate cele 20 de restaurante.

La acțiuni a participat și directorul adjunct al OPC Cluj, Mircea Radu. ”În urma unui control s-au închis miercuri seara circa 20 de restaurante din zona food-court şi s-a aplicat operatorului o amendă de 30.000 de lei, după ce în zonă au fost descoperite colonii de gândaci negri şi roşii. Poate au migrat gândacii din zonele unde se fac lucrări de modernizare”, a spus Mircea Radu.

Food court -ul de la VIVO nu va fi deschis până când nu se iau unele măsuri de urgență. Toate echipamentele trebuie luate de lângă perete, iar găurile din tavan trebuie închise, firma de deratizare urmând să dea cu o substanță specială, un gel, care va fi dus de gândaci în cuiburi, pentru un efect maxim.

La 8 zile trebuie repetată operațiunea, iar în circa o lună, o lună și jumătate coloniile de gândaci vor fi eradicate. Dacă nu se respectă acești pași, situația nu va fi rezolvată, fiind pusă în pericol sănătatea clienților.

Comentarii Facebook