Restaurante de FIȚE închise de Protecția Consumatorilor Cluj pentru nereguli grave


Cinci restaurante din Cluj au fost închise de OPC pentru nereguli, unele foarte grave. 

Acestea sunt Motel Gilău, Bistro Engels - Dorobanților, Da Vinci, o sală de evenimente din Gilău și Napoca 15. Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor pe Regiunea de Nord-Vest a cerut remedierea problemelor, iar patru dintre restaurante s-au conformat rapid, mai puțin în cazul Napoca 15.

Motel Gilău, Bistro Engels, de pe strada Dorobanților, restaurantul Da Vinci și localul unde se țin evenimente din Gilău și-au reluat activitatea.

De ce au fost închise restaurantele: ”În urma depunerii a cinci reclamaţii în cursul lunii februarie, care vizau unităţi de alimentaţie publică, comisarii CJPC Cluj desemnaţi să cerceteze aspectele semnalate au descoperit mai multe deficienţe, printre care produse cu data limită de consum şi data durabilităţii minimale depăşite cu una până la 120 de zile, produse depozitate necorespunzător sau la care a fost schimbată starea termică sau produse fără elemente de identificare/ caracterizare. Ca urmare a deficienţelor, operatorii economici prestatori de servicii au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în cuantum de 350.000 de lei”.

Comentarii Facebook