Revoltă în parcarea de la Iulius Mall! Șoferii claxonează. Ce măsuri se anunță! - VIDEO


Vineri seara șoferii aproape s-au răsculat la Iulius Mall, pentru că nu puteau părăsi parcarea. Pentru a putea ieși din parcare, șoferii trebuie să își valideze tichetele și să achite dacă au depășit timpul gratuit. 

Un clujean a filmat scena și ne-a relatat ce s-a întâmplat: ”Nu este destul de informată lumea. Cei care au o oră gratuită se duc direct cu mașina să iasă din parcare, dar nu pot și apoi se întorc să își valideze tichetul, iar mașina blochează banda. 

Nu sunt informați că, dacă au stat sub ora respectivă, trebuie oricum să își valideze tichetul, dar ei se duc și se așează la barieră și se formează coadă în spatele lor”.

Auchan a anunțat că vine cu o ofertă pentru clienți și mai acordă o oră de gratuitate, dar numai în anumite condiții.

Pentru a beneficia de acest discount, clienții Auchan trebuie să prezinte la biroul Serviciul Clienți al hipermarketului, situat la parterul centrului comercial Iulius Mall, un bon de cumpărături în valoare de mininum 50 lei emis în aceeași zi cu tichetul de parcare. 

După epuizarea celor două ore gratuite, se va percepe tariful standard pentru staționare, respectiv 3 lei/oră în intervalul 07.00 – 23.00. Plata se poate face atât numerar, cât și cu ajutorul cardului bancar.

Parcarea Iulius Mall Cluj este acum gestionată printr-un sistem computerizat care permite accesul automatizat și securizat, semnalizarea locurilor disponibile (în zona demisol) și informarea cu privire la gradul de ocupare. Noua măsură va asigura fluidizarea circulației, va crește gradul de disponibilitate a locurilor de parcare și confortul clienților și va contribui la mobilitatea urbană, anunță oficialii Auchan. 


Comentarii Facebook