”Rescue 4X4” ajută șoferii din Cluj rămași înzăpeziți sau blocați


Rescue 4×4 este o platformă independentă de asistență pusă la punct de pasionații de off-road din țară. La Cluj sunt 138 de membri în Asociația Rescue 4×4, fiind cea mai mare comunitate după cea din București.

Rescue 4×4 dispune și de un site unde este prezentată activitatea Asociației. Cei care au nevoie de ajutor, pentru că au rămas înzăpeziți sau blocați pe un drum de munte pot suna la telefonul de asistență 0377 779 000 și cineva le va veni în ajutor.

Membrii Asociației au ajutat sute de persoane aflate în nevoie, iar în aceste zile oricine are nevoie poate apela la numărul de telefon.

În București, Rescue 4×4 a semnat chiar și un protocol de lucru cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dealul Spirii” București-Ilfov, precum și cu Departamentul pentru Situații de Urgență.

Rescue 4x4 este un serviciu public comunitar GRATUIT! Rescue 4x4 NU este un serviciu de tractare sau transport vehicule pe platformă. De asemenea, Rescue4x4 NU este un serviciu de depanare tehnică a vehiculului. Serviciul oferit gratuit de Rescue4x4 constă în aducerea vehiculului la drum (asfaltat sau nu) de unde va putea să meargă mai departe pe propriile roți sau din îndepărtarea vehiculului de pe calea de rulare a unui drum public, pentru a nu incomoda sau bloca traficul”, precizează cei de la Rescue 4X4.

Pentru a beneficia de ajutor puteți scrie AICI. Trebuie să completați un formular și să vă specificați locația exact pe harta care este oferită.


Comentarii Facebook