Reporter BBC, amenintat cu bataia de tiganii din Huedin: "Va sparg capul!". Jurnalistul intreba despre cersetorie - VIDEO


Un reporter BBC, care a venit la Huedin pentru a vedea cum traieste o familia care isi trimite copilul la cersit in Londra, a fost amenintat cu bataia de tigani, in poarta celebrelor palate cu turle stralucitoare.

Cativa copii care cersesc in Londra au fost urmariti timp de cateva luni de reporterii BBC, care au constatat ca acestia sunt controlati dintr-o casa inchiriata in Ilford, Essex, in fata careia era parcata o masina BMW X5. Intre cei care intrau si ieseau din casa s-au numarat si Ioan Rostas, sotia lui Stela si fiica acestora, Vandana, anchetati pentru fraudarea serviciilor sociale britanice.

Reporterii emisiunii Panorama au venit pana la Huedin pentru a afla mai multe despre familia Rostas. Acestia detin doua palate imense in localitatea clujeana, dar stau intr-o casuta mica din spatele acestora. La strada, troneaza un aceeasi masinã BMW X5, identificata in Essex.

Tiganii din Huedin au fost, insa, violenti cu echipa de filmare. Reporterul BBC a fost dat afara in suturi din curtea palatului: "Aici sunteti dvs. in fata casei din Essex si aici sunteti tot dvs. in fata casei din Huedin, iar aici este o fetita care cersea...", a spus reporterul, iar Stela Rostas i-a raspuns: "Dar nu-i a noastra!", dupa care a trecut la amenintari. "Pleaca de aici ca ca sparg capul. Mars de aici!", a strigat tiganca.

 

Reporterii BBC sustin ca un copil trimis la cersit strange pe zi si 500 de lire sterline.

Comentarii Facebook