Replică pentru cei care se plâng de traficul din Cluj: ”Mai mergeți ăștia nemulțumiți cu autobuzul / Să sperăm ca se pune taxa de centru”


Traficul devine din ce în ce mai stresant pentru clujeni. Luni după amiază, strada Avram Iancu a fost blocată integral, iar șoferii au petrecut minute bune în mașini din cauza aglomerației. Aceasta este o situație comună iar clujenii dau vina, în principal, pe infrastructura orașului și administrația locală. 

”În loc să caute soluții pentru fluidizarea traficului din oraș pentru ca suntem în secolul vitezei și sunt foarte multe chestiuni de rezolvat … administrația reduce benzile de circulație aglomerăm și mai mult traficul. Se da impresia că șoferii nu plătesc taxe și impozite la Primărie”, a spus un bărbat.

”În maxim 2 ani nu se mai poate circula în zona Clujului....ce să mai zic de centura B-dul Muncii -Apahida....iar apoi în Jucu cu toate cele 4 benzi și cu minunatele semafoare inteligente care fac coloana zilnic de 3-4 km....e fain Clujul....”, a adăugat alt bărbat.

Sunt și clujeni care sunt de părere că șoferii își merită soarta iar transportul în comun ar fi soluția pentru fluidizarea traficului. 

”Mai mergeți ăștia nemulțumiți cu autobuzul... tot bateți din gura cand știți că de ani de zile e așa la anumite ore,prin centru!!!

Să sperăm ca se pune taxa de centru și crește combustibilul. Taxe etc etc!!! 90% din masini maxim o persoană!!!

Mergem la muncă.. mașină (ocupăm o parcare o zi întreagă). Avem treaba în centru... mașina, deși știm ca sunt ore de genul!!!

Aceeași poveste ca și o bandă stricată aproape zilnic!!! Ce sa facă un primar??? Vă trebuie centuri și aici sunt 99% care nu ies din oras!!!’’ a spus un șofer, care nu mai suportă reclamațiile.

Dar se pare că situația nu este așa roz nici cu autobuzul pentru unii clujeni. Astfel, marți dimineață aceștia au stat și ei blocați în traficul infernal. 

,,Eu am venit cu autobuzul din manastur am facut cam 20 min de la calvaria pana la platinia” 

,,De pe Calea Floresti pana la Direcția Muncii am făcut cu bus-ul 40 minute. Și mai am cel puțin” 20 de minute pana la Sora. E normal? Unde e linia de bus promisa?’’

,,De la Minerva până la Iulius, 65 de minute”, au comentat cei care au fost blocați în trafic.


Comentarii Facebook