Remus Lăpușan: Drumul Fundătura - Cornesti nu e asfaltat, așa cum susține Alin Tișe

 

UPDATE

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a făcut următoarele precizări:

 

P.S.D. Cluj nu renunţă la ipocrizie şi vorbărie ieftină. Este ceea ce ştiu să facă. Când P.S.D. mă critică înseamnă că sunt pe drumul cel bun şi că fac ceea ce trebuie pentru clujeni. Lucrurile bune îi deranjează pentru că ei doresc să nu fac nimic. Vestea proastă pentru ei este că e doar începutul. Vom asfalta zi de zi până când clujenii vor avea drumuri normale, nu dezastruoase cum le-au lăsat cei de la P.S.D.!”, a precizat Biroul de presă al Consiliului Județean Cluj.

 

---------------------------

PSD Cluj susține că Alin Tișe îi dezinformează pe clujeni prin anunțul că drumul Fundătura - Cornesti a fost asfaltat. 

 

Într-o informare de presă, prin care urmărește informarea opiniei publice, Alin Păunel Tișe anunță că s-au turnat două straturi de asfalt pe drumul Judetean 109 B Fundătura - Cornesti între km 0 si 17. Din păcate lucrurile nu stau așa iar Alin Tișe dezinformează clujenii precum starea precară a drumurilor județene”, precizează oficialii PSD Cluj..

 

Îl invitam pe dl. Alin Tișe să nu mai facă administrație din birou și să se deplaseze în teren pentru a vedea cum arată drumurile județene la fața locului.

 

De asemenea, îl informăm că în perioada guvernării PSD pentru drumul județean 107 B Fundătura Cornesti, guvernul PSD a alocat suma de 7,7 milioane lei, sumă necesară pentru ca acest drum județean să fie modernizat între km 0 si 17, însă liberalii din Consiliul Județean Cluj nici măcar cu finanțarea asigurată nu au reușit să finalizeze acest drum. Era suficient doar să deconteze lucrările la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice finanțarea fiind asigurată.

 

În acest context îl invităm pe dl. Alin Tișe să nu ascundă incompetența PNL prin informări de presă trase la indigo”, a declarat consilierul județean, Remus Lapușan.

 

Mai jos vedeți câteva poze care arată starea drumului între Cornesti si Fundătura (mai mult imagini în Galeria FOTO).

 

 

 

Drumul judeţean 109B Fundătura-Cornești a fost asfaltat, pe porțiunea cuprinsă între km 0 şi 17, anunța în cursul zilei de marți, 23 august, Consiliul Județean Cluj. 

 

Lucrările de modernizare a drumului au constat în realizarea de fundaţii, aşternerea stratului de piatră spartă, schimbarea podeţelor, realizarea de ziduri de sprijin, acostamente, executarea de marcaje, tăierea vegetaţiei de pe marginea drumului, respectiv turnarea de covor asfaltic cu o grosime de şase centimetri şi a stratului de uzură cu o grosime de patru centimetri.  

 

Vezi AICI imagini cu drumul asfaltat.

Comentarii Facebook