Regulile proprietarilor din Cluj au ajuns la un alt nivel! O chiriașă a fost dată afară după ce a rămas însărcinată: Consideră copilul ca fiind un animal


E un lucru deja binecunoscut că, în Cluj-Napoca, unii proprietari de apartamente au reguli foarte stricte în ceea ce privește chiriașii.

O femeie din Turda care locuiește de 3 ani în același apartament din cartierul clujean Bună Ziua a simțit asta pe pielea ei. 

Femeia a rămas recent însărcinată, ocazie cu care a aflat și că trebuie să evacueze locuința, deoarece proprietarul apartamentului nu dorește ca în acesta să locuiască un copil, informează Turdanews.ro.

,,Nu avem încotro (n.red decât să ne mutăm), pentru că proprietarul consideră copilul ca fiind un animal. Are două pretenții pentru chiriași: fără copii și fără animale de companie. Punct. Nu contează că îngrijești apartamentul și ești dispus să îl renovezi dacă e cazul, pur și simplu nu vor să audă” a declarat femeia pentru sursa citată.

Unii proprietari aplică în schimb altă tactică, suprataxează chiriașii pentru a fi siguri că nu se produc stricăciuni. 

„Și prietena mea D., atunci când își căuta chirie, a fost nevoită să accepte un preț mult mai mare pentru închiriere și 3 chirii în avans, ca și garanție, pentru că dacă copilul ar fi stricat ceva în primele 3 luni, riscau să fie evacuați! Și chiar au fost verificați periodic să vadă dacă a stricat copilul ceva prin casă”, a mai adăugat femeia.


Comentarii Facebook