Refugiații ucraineni aflați în tranzit în Cluj-Napoca își pot găsi refugiu temporar la Gara centrală a municipiului


Gara Centrală din municipiul Cluj-Napoca a amenajat și deshis un centru de tranzit pentru refugiații ucraineni. Acest spațiu de refugiu poate primi aproximativ 60 de persoane. Prefectul Clujului, Irina Munteanu, a anunțat deschiderea acestui centru, ocazie cu care le-a mulțumit tuturor celor implicați în ajutorarea refugiaților.

gara cluj refugiati.jpg

Instituțiile publice, alături de asociații private și organizații non-guvernamentale s-au unit încă de săptămâna trecută într-un nucleu de intervenție directă cu scopul de a sprijini refugiații ucraineni ajunși în țara noastră. Drept dovadă, numeroase entități și-au arătat disponibilitatea de a oferi locuri de cazare, hrană, respectiv produse de imediată necesitate”, a declarat Prefectura Cluj.

gara cluj refugiati 3.jpg

Sursa foto: Ziua de Cluj

Apreciem, din acest punct de vedere, sprijinul tuturor clujenilor și vă aducem în atenție faptul că a fost deschis și un centru pentru refugiații aflați în tranzit. Acesta a fost deschis în incita Gării din Municipiul Cluj-Napoca și poate primi un număr de 60 de persoane. În incinta centrului se poate servi masa, fiind amenajat și un spațiu separat pentru odihnă. De asemenea, a fost amplasat și un punct de prim ajutor. Pe această cale, dorim să transmitem mulțumiri Secției Regionale de Poliție-Transporturi Feroviare, precum și Companiei de Transport Feroviar CFR Călători, respectiv Asociației O masă caldă”, au mai transmis reprezentanții din Prefectura Cluj.


Comentarii Facebook