Reacția NĂUCITOARE a E.ON Gaz după ce un nevăzător a căzut la Cluj într-o groapă săpată de ei - VIDEO

 

Anchetele sunt pe rol în cazul incidentului din Piața Mărăști, unde un nevăzător, Silviu Vanda, directorul adjunct al Liceului pentru copii cu deficienţe de vedere din Cluj, a căzut într-o groapă nesecurizată corespunzător. 

 

Primarul Emil Boc a precizat că sunt mai multe anchete pe rol și că i-a întrebat pe cei de la E.ON Gaz despre acest caz. 

 

Prima dată cei de la Inspecția de Stat în Construcții și Inspecția Muncii sunt cu anchetă pe rol. Este o altă anchetă a E.ON Gaz care este pe rol. După ce vom avea aceste rezultate vom vedea. Ei din perspectiva autorizației au respectat totul. Au avut cerere depusă la Primărie pentru spargere. 

 

Am primit un răspuns care m-a năucit și pe mine în ședința de luni în care i-am întrebat pe reprezentanții E.ON despre acest caz. Au spus că ei nu s-au gândit la persoanele nevăzătoare când au făcut acest sistem de protecție. Le-am spus ”Cum este posibil să nu te gândești la așa ceva”. Au spus că au neglijat să securizeze groapa pe toate laturile. 

 

Noi nu avem altă competență de a acționa, decât dacă nu ar fi avut autorizație sau ar fi depășit limitele autorizației. Autorizația de la Primărie prevede termenul în care să se realizeze și modalitatea de spargere, cu intervenție subterană sau săpătură manuală”, a precizat Emil Boc.

 

Primarul s-a interesat care este starea directorului Silviu Vanda, care a căzut în groapa E.ON. ”Din câte am înțeles starea de sănătate a domnului director este bună. Sunt convins că cei de la E.ON Gaz vor găsi calea amiabilă de a rezolva problema cu persoana în cauză și de a preveni pe viitor alte situații de acest gen”, a declarat primarul Emil Boc. 

 

Vezi AICI imaginile. Se vede clar cum cade directorul în groapă.

Comentarii Facebook