Un nevăzător din Cluj-Napoca a căzut într-o groapa de 2 metri, sapată de E.ON Gaz - VIDEO CAMERE DE SUPRAVEGHERE

 

Un nevăzător din Cluj-Napoca a căzut, miercuri seara, în jurul orei 19.00, într-o groapa de 2 metri, sapată de o firma de gaz, pe un trotuar intens circulat din Piața Mărăști, chiar lângă o trecere de pietoni. ATENȚIE IMAGINI care vă pot afecta emoțional.

 

Pe camerele de supraveghere se vede cum bărbatul se apropie de groapă, lovește parapetul, realizează că a dat peste ceva. Nimeni din jur, însă, nu îl ajută. Bărbatul nevăzător a ocolit obstacolul, a ajuns în partea laterală a șantului izolat doar cu o banda și a căzut în groapă.

 

Victima este chiar directorul adjunct al liceului pentru copii cu deficiente de vedere din Cluj. ”Am venit si am cazut. N-am simtit groapa. Sa fi fost ingradita asa, nu cu o ata, si sa fie inchisa nu o lasi deschisa asa. Cred ca e obligatia lor, am sa sun si sa fac scris undeva”, a spus acesta.

 

El a explicat că în 2014 ”o colega de-a mea a cazut in canal. Era descoperit canalul. Cineva a facut groapa asta”.

 

Oana Demian, de la EON Gaz, a spus că s-a demarat o anchetă. ”Suntem preocupati ca astfel de incidente sa nu se mai repete”, a spus Oana Demian.

 

Oana Buzatu, purtătorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, a spus că E.ON Gaz avea responsabilitatea să asigure această groapă.



Comentarii Facebook