Reacția Inspectoratului de Jandarmerie după ce un jandarm clujean a bătut și a înjurat un bărbat pe stradă

Inspectoratul Județean de Jandarmerie Cluj a confirmat faptul ca bărbatul din imaginile publicate vineri seară de către Știri de Cluj este angajat al instituției.

Conform IJJ, jandarmul ar fi intervenit pentru a aplanat un conflict, între două persoane. Una dintre persoanele implicate se afla in stare de ebrietate, începând sa se certe cu subofițerul, care a ripostat.

"Vă confirmăm că cel care apare în imagini este subofiţer în cadrul IJJ Cluj. 


Din informaţiile pe care  le deţin, subofiţerul se afla în zona gării într-o misiune de patrulare în timpul căreia a observat un conflict între două persoane. Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să le despartă.


Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şînjurându-l pe jandarm.


Din ordinul comenzii unităţii, încă de azi noapte, a fost constituită o comisie de verificare. Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent.


Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul. 

În cel mai scurt timp vom reveni cu explicaţii în acest sens. 

Noi suntem primii interesaţi să aflăm şi să informăm publicul asupra acestui incident care nu face cinste unui cadru militar", transmit reprezentanții IJJ Cluj.

Vezi AICI imagini video cu scandalul.

Comentarii Facebook