Duminica 31 Mai

Razii și filtre rutiere de 1 mai la Cluj! Pe ce drumuri se iese cu radarulPeste 500 de polițiști clujeni vor ieși pe străzi în mini-vacanța de 1 mai, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Astfel, în perioada 30 aprilie - 3 mai, peste 500 de poliţişti vor acţiona, zilnic, atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor curente necesare asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zonele de agrement şi în care se desfăşoară manifestări publice.

Dintre efectivele prezente în mijlocul comunităţii clujene, peste 180 de poliţişti de la ordine publică vor asigura liniştea publică, în această perioadă.

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea evenimentelor grave de circulaţie, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pe şase tronsoane de drumuri naţionale (DN 1, DN1C, DN 1F, DN 1R, DN 15, DN 17), utilizând şi aparate radar. Totodată, o atenţie deosebită va fi acordată arterelor ce converg către zonele de agrement.

Comentarii Facebook