Duminica 27 Noiembrie

Începe construcția grădiniței din Florești. Cât va costaPrimăria Florești a semnat contractul, miercuri, pentru realizarea noii grădinițe din comună, de pe strada Ioan Rus.

Construcția, ce urmează a fi realizată exclusiv din fonduri ale primăriei Florești, va avea regim de înălțime parter plus etaj și va fi situată în imediata vecinătate a Primăriei Florești, pe terenul dinspre strada Ioan Rus.

Grădinița se va realiza pe un teren în suprafață de 2.829 mp, construcția având o suprafață desfășurată de 1.926 mp, iar prețul contractat pentru execuția lurărilor este de 3,671462 milioane lei.

“Este o investiție pentru viitorul Floreștiul. Avem o deosebită explozie demografică, așa că trebuie să ne luăm măsuri pentru anii viitori, construcția unei grădinițe fiind esențiale. Noua grădiniță va avea 12 săli pentru copii, unele pentru grupă de creșă, cu o capacitate totală de aproximativ 240 copii. Sper ca săptămâna viitoare să dăm prima cupă în pământ și să demarăm construcția efectivă. În ceea ce privește realizarea noii școli din cartierul ANL și acolo construcția va începe în cursul lunii mai”, a spus primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Comentarii Facebook