Razii în tot Clujul în perioada de Revelion. Câte infracțiuni au constatat oamenii legii


Polițiștii clujeni au efectuat o serie de controale pe raza întregului județ Cluj, în perioada 31 decembrie 2016 - 2 ianuarie 2017.

Astfel, poliţişti de la structuri de ordine publică, rutier, investigaţii criminale şi investigarea criminalităţii economice au efectuat acţiuni specifice muncii de poliţie pe raza localităţilor urbane, dar şi în mediul rural.

Potrivit IPJ Cluj, în cadrul acţiunii au fost constatate 28 infracţiuni, dintre care 7 fapte au fost depistate în flagrant delict.

Pentru neregulile constatate, polițiștii de ordine publică au aplicat 143 sancţiuni contravenţionale, dintre care 37 de sancţiuni contravenţionale la Legea 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere rutiere, pentru fluidizarea traficului, impunerea respectării normelor rutiere de către toţi participanţii la trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

Astfel, oamenii legii au aplicat 104 sancţiuni contravenţionale, dintre care 19 pentru depăşirea limitelor legale de viteză și 85 pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute 21 permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.

Comentarii Facebook