Razii în piețele, barurile și benzinăriile din Cluj. Polițiștii au dat amenzi de peste 14.000 lei



Polițștii clujeni au efectuat, mierucir, o serie de controale pentru prevenirea comerțului ilicit și sancționarea abaterilor în acest domeniu.

Ieri, 22 martie a.c., în baza unui plan de acțiune, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au desfășurat o razie pentru verificarea legalității comerțului cu legume și fructe, menținerea ordinii și siguranței publice, depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor fapte antisociale”, informeazp IPJ Cluj.

Astfel, în intervalul 06:00-18.00, 30 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști locali și inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, au acționat în zona străzilor Calea Florești, Calea Mănăștur, Izlazului, Piața Flora, Piața Ion Meșter, Piața Fortuna, cartierele Grigorescu și Gruia.

În cadrul acțiunii, au fost controlați comercianți de legume-fructe, stații peco, baruri, săli de jocuri, locuri de cazare.

În urma verificărilor efectuate la societățile comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea de legume-fructe, a fost dispusă confiscarea a 656 de kilograme de legume și fructe, în valoare de peste 2.600 de lei, fiind constatată lipsa documentelor de proveniență, nerespectarea normelor de funcționare, avizare și autorizare stabilite prin lege.

De asemenea, pentru neregulile constatate, oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de circa 14.000 de lei.

Comentarii Facebook