Miercuri 24 Aprilie

Razii de amploare în trafic, pe timp de noapte, la Cluj-Napoca. Câte infracțiuni au depistat polițiștii


Polițiștii clujeni au organizat o serie acțiuni de amploare în trafic, în noaptea de 8/9 octombrie, pentru depistarea conducătorilor auto care circulă cu viteză excesivă sau sub influența alcoolului ori a altor substanțe.

De asemenea, în noaptea de 10 octombrie a.c, polițiștii au acționat în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, pentru prevenirea faptelor antisociale.

”La data de 8/9 octombrie a.c., a fost organizată o acțiune cu efective mărite pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru depistarea conducătorilor auto care circulă cu viteză excesivă, ori sub influența alcoolului, pentru descurajarea acestor tipuri de comportamente în trafic și diminuarea fenomenului infracțional”, anunță IPJ Cluj.

Acțiunile s-au derulat, cu precădere, pe străzile Horea, Tăietura Turcului, Piața 1 Mai, Fabricii, Aurel Vlaicu, Constantin Brâncuși, Al. Vaida Voevod, Plopilor, Izlazului, 1 Decembrie 1918, Donath, Calea Turzii, Frunzișului, Traian Vuia, B-dul 21 Decembrie 1989 și Dorobanților.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca -Biroul Rutier și Secțiile 1-7 Poliție.

În cadrul acțiunilor, au fost legitimate 78 de persoane și au fost verificate 65 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale. De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier, fiind depistat un șofer sub influența alcoolului.

Totodată, în noaptea de 10 octombrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliției au organizat o acțiune punctuală în zona barurilor din Piața Gării, Piața Unirii și Piața Muzeului, din Cluj-Napoca, pentru prevenirea faptelor antisociale. Au fost legitimate 25 de persoane și au fost verificate cluburile și sălile de jocuri din zonă. De asemenea, au fost verificați taximetriștii care operează în zona centrală a municipiului.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru responsabilizarea participanților la trafic și pentru determinarea acestora să adopte un comportament preventiv la volan, precum și pentru prevenirea faptelor antisociale.

Comentarii Facebook