Razie la taximetriștii de la aeroporturi! Nu au scăpat nici cei de la Cluj


Polițiștii rutieri și cei de la transporturi au acţionat pentru verificarea legalităţii activităţii de taximetrie din zona aeroporturilor internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău şi Iaşi.

La data de 23 august a.c., sub coordonarea Direcţiei Rutiere și a Direcției de Poliţie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au desfăşurat, pe parcursul a două ore, în funcție de fluxul de pasageri, o acţiune în zona aeroporturilor internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău şi Iaşi”, informează IGPR.

Astfel, polițiștii au verificat 194 de autoturisme și au aplicat 68 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 22.085 de lei.

Dintre abaterile constatate, 62 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice și 6 pentru încălcări ale prevederilor Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.

De asemenea, au fost retrase zece certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege.

Comentarii Facebook