Razie în trafic la Cluj-Napoca. Vezi câți șoferi au rămas fără permis


Polițiștii rutieri au desfășurat, duminică, o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, al echipării vehiculelor cu anvelope de iarnă, dar şi pentru creşterea gradului de disciplină rutierî în rândul participanţilor la traficul rutier.

Astfel, la data de 13 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au desfăşurat în municipiul Cluj-Napoca o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, de verificare a echipării autovehiculelor cu anvelope de iarnă dar şi pentru impunerea unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la traficul rutier.

Activităţile desfăşurate au condus la constatarea unei infracţiuni la regimul rutier şi la aplicarea a 51 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea 38 au fost aplicate pneru depăşirea limitei legale de viteză iar 13 pentru alte diferite abateri de la legislaţia  în vigoare. Au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 2 permise de conducere.

Comentarii Facebook