Razie în trafic la Cluj-Napoca. Polițiștii au vizat pietonii și traversările neregulamentare


Poliţiştii clujeni au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul neacordării de prioritate pietonilor, ori a traversărilor neregulamentare.

La data de 24 septembrie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietonii”, informează IPJ Cluj.

Au fost vizate de acţiunea poliţiştilor atât traversările neregulamentare, cât şi neacordările de prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public.

Acţiunile poliţiştilor s-au derulat atât în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, cât şi în celelalte cartierele municipiului.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii rutieri au constatat în flagrant delict 2 infracţiuni la regimul rutier şi au aplicat 33 de sancţiuni contravenţionale, respectiv 4 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 6 pentru traversări neregulamentare ale pietonilor, iar alte 23 pentru diverse încălcări ale legislaţiei rutiere.

De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere, dintre care 4 pentru neacordare de prioritate pietonilor şi au fost reţinute 5 certificate de înmatriculare.

Comentarii Facebook