Miercuri 17 Aprilie

Razie in Janis si alte cluburi din centru! Bulevardul Eroilor a fost blocat de mascati si localurile au fost controlate - VIDEO


Distractia din Janis Club a fost paralizata azi-noapte de o razie coordonata de politisti, cu ajutorul mascatilor de la jandarmi. Oamenii legii au cautat urmariti generali, au verificat actele si au luat amprente.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat pentru Stiri de Cluj ca actiunea din noaptea de vineri spre sambata a fost finalul unei campanii prin care se incearca "asigurarea unui climat de siguranta civica, prevenirea si combaterea faptelor antisociale si a evenimentelor rutiere".

Zeci de politisti si mascati au descins la miezul noptii pe Bulevardul Eroilor in fata Clubului Janis. Tinerii suspecti au fost dusi la duba de la ciminalistica, unde au fost amprentati, iar registrele clubului au fost verificate. Politistii au controlat si celelalte localuri de noapte din centrul orasului.

In acelasi timp, politistii de la rutiera au oprit in trafic, tot in zona centrala, soferii pentru a le verifica nivelul de alcoolemie. 

 

La raziile facute in ultimele 3 zile au participat 1103 de politisti si jandarmi. Au fost constatate 30 infractiuni si au fost identificati 28 suspecti in diverse cauze penale.

Politistii au aplicat 1.823 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproape 250.000 lei, si au confiscat bunuri in valoare de aproximativ 50.000 lei.

 

Daca ati surprins imagini sau fotografii de la razie le puteti trimite pe adresa office@stiridecluj.ro

Comentarii Facebook