Razie in discotecile din Gilau. Politistii clujeni au pus capat unui chef cu muzica piratata


Politistii si jandarmii au descins in noaptea de sambata spre duminica in 3 discoteci din comuna Gilau si au confiscat 121 de CD -uri cu muzica piratata.

La razie au participat 23 de politisti, 20 de jandarmi si 2 reprezentanti ai Garzii Financiare Cluj. Oamenii legii au luat la "puricat" localurile de noapte din Gilau in cautarea persoanelor care sustrag urmaririi penale, dar si pentru verifica activitatea barurilor si discotecilor. Actiunea face parte dintr-o campanie menita sa creasca gradul de siguranta a cetatenilor din judetul Cluj.

La una dintre discotecile verificate, politistii au gasit la DJ o geanta care continea 121 de CD - uri, folosite pentru a anima atmosfera, pe ringul de dans. Discurile contineau muzica piratata pentru care nu a fost platita licenta si au fost confiscate, iar activitatea discotecii va fi verificata de catre lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor.

In cadrul raziei au fost legitimate 140 de persoane care se aflau la discoteca si au fost aplicate 15 amenzi in valoare de 5.200 de lei.

Comentarii Facebook