Razie de amploare la Turda. Șase persoane au ajuns la secția de Poliție VIDEO



Peste 50 de polițiști clujeni au participat, miercuri, la o acțiune de amploare pe raza municipiului Turda și a comunelor arondate pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite, aceștia aplicând de circa 10.000 de lei.

La data de 11 februarie a.c., între orele 8:00-11:00, pe raza municipiului Turda şi a comunelor arondate s-a desfăşurat o acţiune cu efective mărite”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilegale în pieţe, verificarea legalităţii transporturilor de mărfuri, impunerea legislaţiei rutiere.

De asemenea, activităţile desfăşurate au vizat şi identificarea şi cercetarea unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni, prevenirea faptelor cu violenţă, a furturilor din buzunare.

Oamenii legii au fost prezenţi în locurile şi zonele de interes operativ. Astfel, au fost organizate filtre rutiere, fiind controlaţi circa 100 de conducători auto.

De asemenea, au fost fost verificate 10 persoane fizice autorizate şi 15 producători agricoli.

Polițiștii au aplicat 50 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 10.000 de lei. Cele mai multe dintre acestea au privit abateri la regimul rutier şi la regimul domicilierii.

La sediul unităţii de poliţie au fost conduse 6 persoane bănuite de comiterea unor fapte ilicite, pe numele a trei dintre acestea fiind întocmite dosare penale.

Comentarii Facebook