Razie de amploare la Dej. Câte amenzi s-au dat într-o singură zi FOTO


Polițiștii clujeni au desfășurat o serie de controale de amploare pe raza municipului Dej.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Dej și Secției 5 Poliție Rurală, în colaborare cu polițiști din cadrul Formațiunii Rutiere Gherla, jandarmi și funcționari publici ai Primăriei municipiului Dej au acționat ieri, pe raza orașului Dej și în localitățile arondate, pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, a faptelor de natură penală și contravențională, precum și a reducerii riscului rutier”, informează IPJ Cluj.

Pe parcursul desfășurării activităților, respectiv în intervalul 06.00-13.00, au fost legitimate peste 230 de persoane și controlate 172 de autovehicule. Au fost aplicate peste 100 de contravenții

De asemenea, au fost efectuate verificări privind respectarea prevederilor legale ale activităților de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și paza obiectivelor, bunurilor și protecția persoanelor.

Conform oamenilor legii 94 dintre sancțiunile contravenționale aplicate au reprezentat abateri de la normele de circulație pe drumurile publice, fiind reținute 7 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.


Comentarii Facebook