Razie de amploare la Cluj, pentru depistarea vitezomanilor. Un șofer a fost prins gonind cu 76 km/h peste limita legală


Poliţiștii clujeni au desfășurat, joi, o serie de controale în trafic pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesivă.

Astfel, la data de 14 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier Turda au desfășurat o activitate preponderant preventivă pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Abaterile constatate de către polițiști au impus reținerea unui număr de 9 permise de conducere, pentru încălcarea regimului legal de viteza. 

Totodată, unul dintre conducătorii depistați, respectiv un bărbat de 49 de ani din municipiul Alba Iulia, a fost înregistrat în timp ce se deplasa cu un autoturism având viteza de 146 km/h, în localitatea Copãceni, pe un sector de drum cu limitare de 70 km/h. Permisul acestuia a fost reținut de polițiști, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, împreună cu cei ai Secției 5 Poliție Rurală au acționat în trafic pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză și a regulilor privind efectuarea manevrelor de depășire a vehiculelor.

Pentru neregulile constatate în trafic, pe DN 1C, DN 17, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, 12 dintre acestea pentru încălcarea limitei legale de viteză. 



Comentarii Facebook