Razie de amploare la Cluj pentru a depista șoferii vitezomani și pe cei beți la volan


Polițiștii clujeni au desfășurat, în peripada 15-17 mai, o serie de controale de amploare în trafic pentru prevenirea accidentelor cauzate de șoferii care circulă cu viteză.

Polițiștii rutieri și de ordine publică care au acționat în perioada menționată pentru limitarea victimizării pe fondul vitezei excesive au constatat peste 400 de abateri de la legislația rutieră. Totodată, au fost constatate 6 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice”, transmite Poliția Cluj.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 440 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 

Polițiștii clujeni au desfășurat, în peripada 15-17 mai, o serie de controale de amploare în trafic pentru prevenirea accidentelor cauzate de șoferii care circulă cu viteză.195/2002, din care 309 pentru nerespectarea regimului de viteză legal stabilit.

Ca urmare a activităților desfășurate, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 73 permise de conducere, din care 57 pentru depășirea vitezei legal stabilite cu mai mult de 50km/h.

De asemenea, polițiștii au efectuat peste 400 de testări cu aparatele etilotest, iar 6 dintre conducătorii auto testați au rămas fără permise de conducere, acestora fiindu-le suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Comentarii Facebook